Kursledare

 
 
 
 
 
Carolyn Peeler, Canada / Melissa Frances

Carolyn Peeler från Canada är Senior Creative director hos Melissa Frances med ett brinnande intresse för scrapbooking. Förutom sitt arbeta på Melissa Frances så håller hon idag kurser runt om i världen och här i Norden är hon bekant hos många med sina romantiska/vintage skapelser. Carolyn har varit med i Chatterbox design team och även jobbat som produktdesigner för Rusty Pickles.

 

Carolyns blogg kan ni besöka här http://www.carolynpeeler.typepad.com/

 
Ingvild
 

Ingvild Bolme, Norge / Prima

Ingvild Bolme kommer från Norge där hon bor med sin familj. Med sina fantastiska LO:er finns hon med i Primas Design Team och även som produkt designer hos Prima. Hennes fantastiska LO:er är fyllda av dekorationer och tekniker.  PÅ CHA sommaren 2011 släppte hon sin egen linje med Crafting Tools hos Prima, vilka är perfekta till att skapa hennes LO:er i härlig Shabby Chick stil.

 

Ingvilds blogg kan ni besöka här http://www.ingvildbolme.com/

 

 Helena Påhlson Engströms Artstudio AB

Helena Påhlsson bor med man och 2 barn i Nordvästra Skåne. Hon har hållit på med scrapbooking i 5 år. Idag är hon en av de drivande krafterna I teamet bakom Inzpira Magazine. Helena finns även med i Design Teamet på Engströms Artstudio och på Scraproom. Helena är en fantstisk scrappare med passion för minialbum och canvastavlor.

Helenas blogg kan ni besöka här   http://helenaspysselplace.blogspot.com/

 

 Åsa Danielsson

Åsa Danielsson bor med sambo och tre barn i en liten by utanför Leksand i Dalarna. Hon började pyssla under 2008 och det har snabbt växt till hennes största passion.
Åsa är främst en kortmakare och hon är fantastisk på att färglägga sina motiv, Åsa finns med i Design Teamen hos hÄnglar & stÄnglar, Inkywings, Stampavie och Tickled Pink Stamps.

Åsas blogg kan ni besöka här http://scraphorse.blogg.se/

 

Anna-Lena Blomkvist, Engströms Artstudio AB

Anna-Lena Blomkvist bor med sin man och tre barn i Laknäs utanför Leksand i Dalarna. Hon började scrappa sommaren 2004. Anna-Lena har de senast åren funnits med Engströms Artstudio som designer och många har mött henne då hon demat i Engströms monter på olika mässor. Hon är även medlem av Inkywings design team.

Anna-Lenas blogg kan ni besöka här http://scraphonan.blogspot.com/

Comments